Get Adobe Flash player

Welkom op de informatiepagina van onze club

 

Beste heren, zoals jullie hebben vernomen zijn wij trots op het behalen van de eerste prijs voor beste homehoreca /gay party/gay evenement, powered bij gaysite.nl 

* Telefonische bereikbaarheid, voor info en vragen zijn wij buiten onze openingstijden alleen te bereiken per SMS/WhatsApp op +31(0)613017838 of per E-mail: innjoy2@live.nl. Tijdens onze openingsuren zijn wij natuurlijk gewoon telefonisch bereikbaar.

* De actiefste Gayclub van Brabant garandeert u, dat wij nummer 1 van Brabant zijn qua activitiet op onze party’s.

* Het voordeligste avondje uit, dat tref je alleen bij Gayclub Inn Joy, al onze prijzen zijn inclusief alle consumpties, van fris/bier/wijn tot alle mixdrankjes, tel het verschil maar eens uit met alle andere gelegenheden! Wij zijn niet alleen de actiefste, de beste, maar ook de aller voordeligste!

* Wisten jullie dat, wij iedere vrijdag de All Mixed Up Friday Unlimited Edition organiseren? Ga hiervoor naar www.innjoy.nl en klik op parenclub, daar vind je alle info over onze thema dagen onder de knop informatie

* Sling in de bar, in onze bar hebben wij een sling hangen, heren vragen zich regelmatig af of dat deze ook gebruikt mag worden, natuurlijk hij hangt er niet voor niets.

* Dresscode, deze is in onze club direct bij binnenkomst, wat inhoudt dat men zich direct bij binnenkomst omkleedt of uitkleedt, denk aan leuke boxer/string of heerlijk naakt rondlopen, echt alles is mogelijk. U kunt uw kleding veilig opbergen in één van onze kledingkluisjes.

* Condooms & Glijmiddel, in onze zaak zijn altijd meer dan voldoende condooms en glijmiddelen aanwezig.

* Bij warm weer is onze gehele club voorzien van airco’s.

* Mobiele telefoons, het hanteren van mobiele telefoons in onze club is niet toegestaan.